Flora Osteoporoselag i samarbeid med Nordfjordeid Sanitetsforening

Vi minner med dette om: Nordfjordeid Sanitetsforening og Flora Osteoporoselag, inviterer til åpent informasjonsmøte på Nordfjordeid. Flora Osteoporoselag ledes av Rita Holsen, tlf. 924 28 940, Mail rita.holsen@enivest.net Kontaktperson i Nordfjordeid Sanitetsforening er Liv Stokkenes Jacobsen. Flora Osteoporoselag i samarbeid med Nordfjordeid Sanitetsforening, arrangerer åpent temamøte/medlemsmøte i rådhuset i Nordfjordeid slik: Tirsdag 23. oktober kl....

Vi minner med dette om:

Nordfjordeid Sanitetsforening og Flora Osteoporoselag, inviterer til åpent informasjonsmøte på Nordfjordeid.
Flora Osteoporoselag ledes av Rita Holsen, tlf. 924 28 940, Mail rita.holsen@enivest.net
Kontaktperson i Nordfjordeid Sanitetsforening er Liv Stokkenes Jacobsen.

Flora Osteoporoselag i samarbeid med Nordfjordeid Sanitetsforening, arrangerer åpent temamøte/medlemsmøte i rådhuset i Nordfjordeid slik:
Tirsdag 23. oktober kl. 18.00. Alle vel møtt. Få en inspirerende innføring i og om beinskjørhet er, hvordan den behandles og livskvalitet i det å leve med beinskjørhet, v/ generalsekretær Jan Arvid Dolve

Flora Osteoporoselag inviterer til åpent møte/temamøte på Helsehuset, Markegata 61, Florø, onsdag 24. oktober kl. 17.00
Tema, Beinskjørhet, hva skjer?