Ferien er over for i år.

Av generalsekretær Jan Arvid Dolve Vel overstått ferie til dere alle. Kontoret er igjen betjent daglig av generalsekretær og av...

Av generalsekretær Jan Arvid Dolve

Vel overstått ferie til dere alle.

Kontoret er igjen betjent daglig av generalsekretær og av økonomisekretær Caroline som arbeider kun på onsdager. Gjennom årets ferie har vi daglig hatt telefoner og i 90 % av tilfellene har det vært i forbindelse med at vi like før ferien sendte ut purring på kontingenten. Det var nødvendig for å komme ajour med hvem som har betalt kontingent og ikke – dessverre.

Vi kan si – om vi ikke fikk tatt alle telefonene i ferien, eller besvart mailene,- dere sendte oss, så skal dere vite at alle som en er lest og registrert. Onsdag 9. aug går Caroline og jeg igjennom alle henvendelser fra ferien og foretar en oppdatering på økonomisystemet. Her er nok litt å gjøre i og med at det ble sendt ut hele 800 purringer. Innbetalingene er foretatt, men det er ikke lett når systemet ikke fanger opp hvem som er betaler. Derfor hadde «fru Nilsen» betalt 300 ganger og det blir jo feil. Men data er data! Datoen dere betalte er viktig for oss og vi er igang med registreringen.

Da ble det slik denne gangen og vi lærer av det både vi og økonomikontoret. På 3 dager kom 387 anrop og ditto mailer til kontoret vårt, på tross av kunngjøring om ferie etc. er skrevet i bladet, på FaceBook og på hjemmesiden.

Men fortvil ikke – vi hjelper dere og alle henvendelser er registrert som sagt.  Er vi i tvil ringer vi deg!

Informasjonstelefonen (4526 9111 tast 2), er åpen mandager og onsdager mellom 12.00 og 15.00. Økonomiskretæren (4526 9111 tast 4), er betjent onsdager. Øvrige dager treffer du generalsekretæren på 4526 9111 tast 1. Du kan og ringe generalsekretæren direkte på 4526 9444. Det er disse telefonene du skal bruke for å nå oss.