Verdens Osteoporosedag var 20.oktober Tromsø

Verdens Osteoporosedag var 20.oktober og som tidligere varslet var det arrangementer ulike steder i landet vårt mange steder i forrige uke. Det blir det også denne uken. Bildet er fra markeringen i Tromsø, ved Universitetssykehuset Nord-Norge. Her ser vi standen som er rigget til i sykehuset og det er Anita Kanniainen som er Studiesykepleier i...

Verdens Osteoporosedag var 20.oktober og som tidligere varslet var det arrangementer ulike steder i landet vårt mange steder i forrige uke. Det blir det også denne uken. Bildet er fra markeringen i Tromsø, ved Universitetssykehuset Nord-Norge. Her ser vi standen som er rigget til i sykehuset og det er Anita Kanniainen som er Studiesykepleier i NoFRACT ved UNN, som her er klar til å ionformere om osteoporose. Bra jobba. Nye brosjyrer kommer.