Osteoporoseforum 2020

Som kjent arrangerer Norsk Osteoporoseforbund sine Osteoporoseforum årlig. Neste års forum er det 10. forum og vi er stolte av at vi gjennom de 9 foregående har fått bidratt til at faggruppene som arbeider med diagnostisering og behandling – 820 fagpersoner –  har fått tilført ny og oppdatert kunnskap. Neste års Osteoporoseforum arrangeres 6. februar...

Som kjent arrangerer Norsk Osteoporoseforbund sine Osteoporoseforum årlig.

Neste års forum er det 10. forum og vi er stolte av at vi gjennom de 9 foregående har fått bidratt til at faggruppene som arbeider med diagnostisering og behandling – 820 fagpersoner –  har fått tilført ny og oppdatert kunnskap.

Neste års Osteoporoseforum arrangeres 6. februar 2020, sannsynligvis på Rikshospitalet i Oslo. Vi har ikke fått bekreftet auditorium enda, men dette vil bli varslet i invitasjonen som sendes ut når programmet er bekreftet.

Komiteen – bestående av Prof. dr. med og vår medisinske rådgiver Erik Fink Eriksen, vår sykepleier (p) Synøve Sørli og undertegnede legger opp til meget inspirerende foredrag om status og fremtid innen forskningen og  behandlingen av osteoporose.

I invitasjonen vil programmet bli kunngjort.
Vi ønsker at dere nå setter av dagen torsdag 6. februar 2020 til en ny faglig oppdatering.

 

Del gjerne denne mail til andre i deres faglige krets, som vil ha nytte av en faglig oppdatering.

Vi savner fastleger på våre forum og kjenner du en eller flere, del særligmailen  med denne gruppen.
Det søkes DNLF om godkjenning av forumet som tellende til ulike spesialiteter. Kurset er derfor viktig for mange.
Tidligere har DNLF godkjent alle våre forum og det skulle således ikke være noe – faglig sett –  i veien for at vårt 10. forum også vil bli tellende.

Vi ber dere sette av datoen torsdag 6. februar 2020 til en fagdag. Fagdagen/Forumet ble også kunngjort 7. februar 2019 på vårt 9. forum.
Invitasjon og påmelding kommer vi tilbake til. Fagdagen vil koste kr. 1.500 som tidligere og inkluderer også et lunsjmåltid.

 

Med vennlig hilsen
Jan Arvid Dolve
Generalsekretær