Julehilsen 2019

Norsk Osteoporoseforbund, styre og administrasjon,- ønsker alle sine medlemmer, samarbeidspartnere, fb-venner og andre som har tatt imot våre anbefalinger om hvordan få en fin høytid som beinskjør. Benytt julen til en tur ute med gode brodder og staver for en enda tryggere høytid. Vi ønsker også et godt nytt år og mange flere medlemmer i...

Norsk Osteoporoseforbund, styre og administrasjon,- ønsker alle sine medlemmer, samarbeidspartnere, fb-venner og andre som har tatt imot våre anbefalinger om hvordan få en fin høytid som beinskjør. Benytt julen til en tur ute med gode brodder og staver for en enda tryggere høytid. Vi ønsker også et godt nytt år og mange flere medlemmer i det nye året. Meld deg inn på www.nof-norge.no. Et medlemskap gir deg kunnskap og forståelse for hvordan du skal få et aktivt og godt liv i 2020. Takk for samarbeidet med dere alle i 2019.