Mediaplanet har idag lørdag 26. september et helse-tema bilag i Dagbladet om bl.a. osteoporose

I dagens papirutgave av Dagbladet kan du se Media Planet sitt Helsebilag om Muskel og skjelett. Det er et omfattende...

I dagens papirutgave av Dagbladet kan du se Media Planet sitt Helsebilag om Muskel og skjelett. Det er et omfattende tema og Norsk Osteoporoseoforbund er representert med annonse og intervjuer med vår forbundsleder Ingrid Olga Hallan og vår medisinske rådgiver Professor emeritus (Dr. med. og spesialist i endokrinologi) Erik Fink Eriksen. Nyttig informasjon for alle. Osteoporose eller beinskjørhet, rammer ca 240 000 kvinner og 60 000 menn i Norge hvert år.

«Løp og Kjøp» Dagbladets lørdagsutgave idag. Del informajonen med noen som kan ha nytte av dette. Tapt høyde er et signal du skal ta på alvor! Del gjerne informajonen med dine nærmeste da arv er en viktig faktor.

Det finnes enda mer informasjon på vår hjemmeside www.nof-norge.no – (krever innlogging for medlemmer og tilgang til 50 ulike temaark). Meld deg inn i forbundet (se øverst på 1. siden) og støtt vårt arbeid for bedre retningslinjer for diagnoistisering og behandling. Ikke finn deg i å stå bakerst i helsekøen fordi du er passert 60 år! Skal vi lykkes må vi stå sammen!

Jan Arvid Dolve

Generalsekretær