For pasientorganisasjoner Her kan du finne relevant informasjon til og for pasienter og -organisasjoner: info om kliniske studier, hvem er egentlig legemiddelindustrien, legemiddelmangel, koronaviruset og mye mer.

Siden, som man finner i menyen på LMI.no – eller ved å trykke her – vil oppdateres jevnlig med aktuelle nyheter og...

Siden, som man finner i menyen på LMI.no – eller ved å trykke her – vil oppdateres jevnlig med aktuelle nyheter og samtidig ha faste knapper med viktige temaer som berører både pasienter, pasientforeninger og industrien.

Eksempler på dette er informasjon om kliniske studier, legemiddelmangel, koronavirus og vaksiner og lenke til LMIs Youtube-kanal. Her finnes det nyttige og informative filmer om blant annet hvorfor det tar lang tid før norske pasienter får tilgang til nye medisiner.

Lytter til tilbakemeldinger

Utvalget arrangerte tidligere i år et seminar og workshop for pasientorganisasjoner for å få tilbakemeldinger på hvordan industrien og pasienter kan samarbeide enda bedre og hvilke temaer det er viktig å berøre.

– Et av innspillene som gikk igjen mest, var ønsket om tilgang til mer informasjon, samt hyppigere- og muligheten for mer direkte kommunikasjon. Ambisjonen er at denne siden skal kunne bidra til nettopp dette, gjennom å tilby lett tilgjengelig og troverdig informasjon om relevante temaer, sier leder for utvalget, Margaret Brusletto.

Utvalget for pasientkontakt håper at denne siden kan være et nyttig tilskudd til informasjon for pasienter og -foreninger.

Gå til siden for pasientorganisasjoner her.

Digitalis

Esse