Oslo Osteoporosegruppe. Møter vårterminen.

Med ny nedstengning i Oslo har jeg dessverre ikke noe annet valg enn å avlyse møtet på LMS på Aker...

Med ny nedstengning i Oslo har jeg dessverre ikke noe annet valg enn å avlyse møtet på LMS på Aker mandag 8. mars. Det er jeg veldig lei meg for, for jeg hadde sett frem til endelig å treffe dere alle igjen. Men jeg har dessverre ikke noe valg. Vi begynner vel å bli rimelig lei av denne situasjonen alle sammen; dessverre hjelper det lite å bruke energien sin på det vi ikke får gjort noe med. Så vi får hente frem ennå litt mer tålmodighet, og holde ut. Så håper jeg vi blir vaksinert etter hvert, og at det vil hjelpe på situasjonen, skjønt også det går noe tregt.

Neste møte er planlagt mandag 31/5 -21 kl 12.30 – 14.30 på LMS Aker – Bygning 80 1. etasje. Da MÅ vi håpe vi får til et møte. Mvh Synøve.