Lenker

Lenker

Siden gjennomgått 20. juni 2014.

 

På denne siden finner du lenker til osteoporoserelaterte hjemmesider på Internett. Kriteriene for de valgte sidene er at de inneholder viktig informasjon og kan brukes som et supplement til Norsk Osteoporoseforbunds vevsted. I tillegg har vevsteder knyttet til internasjonalt kjente vitenskapsmenn blitt foretrukket, da dette kan være en garanti for faglig kvalitet.

Norge – Scandinavia

Osteoporoseorganisasjoner

Osteoporosesentre

Andre lenker

 • EndocrineWeb – The Osteoporosis Center
  Alle menn og kvinner møter risikoen og faren for osteoporose i løpet av livet. Disse sidene gir deg forståelse for osteoporose gjennom spesifikke osteoporose-emnesider.
 • NASA Sponsored Osteoporosis Research
  NASA-sponset osteoporoseforskning. Bakgrunn: Astronautenes benmasse synker under romferder. Hvorfor eksperimentere i rommet? Hva er osteoporose?.
 • Osteoporosis Information and Resources
  Den nyeste medisinske informasjon og informasjon til pasienter og pårørende av pasientene med diagnosen osteoporose og osteoporoserelaterte sykdommer.
 • Osteoporosis in Men
  I følge den meste informasjonen som er tilgjengelig om osteoporose, er det en bensykdom som rammer kvinner. Dr. Robert Lindsay – MD, PhD og president i National Osteoporosis Foundation –  sier at nesten alle av de 1000 spurte menn i en undersøkelse som nylig er foretatt, trodde at de ikke kunne få osteoporose.
 • Osteovision – an interactive information center in the bone field
  Senterets mål er å spre informasjon på feltet ben og kalsium metabolisme til forskere, leger og andre interesserte personer. Bruken er gratis.